Servicii de vidanjare Iasi

Servicii de Vidanjare in Iasi – program NON STOP

ECOGEN Servicii de vidanjare Iasi, va ofera servicii de vidanjare in intreg judetul Iasi (toate localitatile).

Principalul nostru scop este calitatea serviciilor de vidanjare oferite, iar apoi incercam sa ne gandim si la nevoile clientilor, astfel incat va oferim intotdeauna tarife corecte pentru ambele parti.

Calitatea serviciilor oferite se datoreaza in primul rand personalalui calificat in acest domeniu care dispune de o vasta experienta in servicii de vidanjare pentru fosa septica si desfundare canalizare, iar in ajutorul acestora vin echipamentele de ultima generatie cu care sunt dotate toate autospecialele noastre. Toti angajatii trec prin perioade de training si practica inainte de a veni la lucrarile dvs.

Compania noastra dispune de patru vidanje profesionale ce au capacitati cuprinse intre 10 – 25 mc, de aceea si tariful pentru fiecare lucrare in parte difera. Conteaza distanta pana unde trebuie sa ajungem si capacitate de vidanjat de care aveti nevoie.

In acest sens, va invitam sa ne contactati telefonic sau WhatsApp pentru a va face o oferta personalizata pentru lucrarea dumneavoastra, adaptata cu exactitate nevoilor din teren.

Telefon NON STOP:  0759.572.270

 

Servicii de vidanjare Iasi

Gama de servicii de vidanjare in judetul Iasi

  • Vidanjare ecologica
  • Vidanjare fose septice
  • Inspectie video
  • Spalare cu presiune
  • Vidanjarea apelor uzuale si tehnologice apa nova
  • Desfundare canalizare cu inalta presiune
  • Desfundarea santurilor de curatare
  • Curatarea rezervoarelor
  • Curatarea depunerilor de nisip
  • Curatarea decantoarelor, etc

 

DESPRE SERVICIILE DE VIDANJARE IASI

Vidanjarea se refera la procesul de golire si curatare a gurilor de scurgere, foselor septice, haznalelor, etc, ceea ce va aduce un plus de curatenie caminelor dumneavoastra.

Avand o vasta experienta in problemele aparute datorita inundatiilor produse de ploi, zapezi, conducte infundate sau sparte, camine surpate sau alte accidente de acest fel, indiferent daca locuiti la bloc sau la curte, daca locul de munca este in zona centrala sau la periferie, Roges Total are rezolvarea pentru toate acestea.

Beneficiind de un echipament profesional care face ca vidanjarea sa se realizeze in conditii cat mai usoare si rapide, suntem cea mai prompta companie de vidanjare si desfundare canalizare din Bucuresti si Judetul Ilfov.

De asemenea, EcoGen Servicii de vidanjare Iasi mai poate executa si lucrari de vidanjare reziduuri menajere, grasimi, reziduuri petroliere, desfundare, vidanjare a foselor si bazinelor septice, curatare mecanica a decantoarelor.

Suntem printre cele mai mari firme de vidanjare din Bucuresti si Judetul Ilfov, astfel incat va oferim servicii profesionale, seriozitate maxima, si va asiguram ca veti dori contractarea noastra pe o perioada indelungata.

Va invitam sa ne contactati daca doriti sa purtam o discutie pentru o eventuala colaborare!

APEL TELEFONIC (NON-STOP)