Desfundare Canalizare Iasi

Desfundare Canalizare Iasi

ECOGEN Desfundare canalizare Iasi, va ofera servicii de desfundare canalizare pe raza intregului judet Iasi (in absolut toate localitatile si comunele)

Principalul nostru scop este calitatea serviciilor oferite, iar apoi incercam sa ne gandim si la nevoile clientilor, astfel incat va oferim intotdeauna tarife corecte pentru ambele parti.

Calitatea serviciilor oferite se datoreaza in primul rand personalalui calificat in acest domeniu, iar in ajutorul acestora vin echipamentele de ultima ora pe care le utilizam. Toti angajatii trec prin perioade de training si practica inainte de a veni la lucrarile dvs.

Compania noastra dispune de patru masini pentru interventii rapide in caz de urgente ce au legatura cu tevile de canalizare. Pentru a va face un pret corect avem nevoie sa stim locatia unde trebuie sa ajungem si lucrarea pe care o aveti de facut.

In acest sens, va invitam sa ne contactati telefonic, prin e-mail, WhatsApp, Facebook Messenger, Chat Live sau formularul de contact de pe site pentru a va face o oferta personalizata pentru lucrarea dvs.

Telefoane NON STOP:  0759.572.270

 

desfundare canalizare Iasi

 • Desfundare inalta presiune
 • Desfundare canal de scurgere sau santuri de curatare
 • Curatare mecanica
 • Curatarea depunerilor de nisip
 • Curatarea decantoarelor
 • Curatarea namolului din iazuri / lacuri
 • Curatare gropi de captura
 • Curatarea rezervoarelor
 • Vidanjarea apelor uzate
 • Vidanjare ecologica, etc
 •  

  Despre serviciile de desfundare canalizare Iasi

  Canalizarea de uz casnic se infunda de cele mai multe ori din cazua lucrurilor pe care le utilitati in gospodarie: hartie igienica, alimente aruncate sau diferite obiecte cazute in toaleta. Cand peste aceste lucruri se strange apa, canalizarea se infunda, astfel apar mirosuri foarte neplacute si este posibil ca apa sa nu mai treaca deloc, ajungand in casa. Din acest motiv, daca stiti ca este posibil sa aveti probleme, canalizarea ar trebui curatata periodic, pentru o mai buna functionare si pentru a preintampina posibilele probleme.

  In acest sens puteti face cateva lucruri usoare chiar dvs. De exemplu, puteti da drumul la apa foarte fierbinte la robinet o data pe saptamana si sa turnati o jumatate de cana de otet sau bicarbonat de sodiu. Acest lucru va ajuta la desfundare tevilor si deblocarea oricarui gunoi nedorit care se colecteaza pe partile laterale ale conductelor de canalizare. Puteti face ceva asemanator si in cazul toaletelor, clatiti-le cu apa calda si bicarbonat de sodiu pentru ca eventualele depuneri sa se curete usor.

  Din pacate, din lipsa de timp sau informare, majoritatea oamenilor nu fac aceste lucruri de prevenire, astfel incat foarte des ajung in situatii critice cu canalizarea infundata. Intr-o astfel de situatie nu va ramane de facut decat sa apelati la o companie ce se ocupa cu desfundarea canalizarilor si sa ii lasati sa rezolve ei problemele.

  In functie de locatia dvs si problema pe care o aveti cu canalizarea, interventiile pot fi usoare sau foarte complexe, de aceea atunci cand ne sunati pentru desfundare canalizare va rugam sa ne oferiti toate informatiile pentru a va face un pret corect.

  Va invitam sa ne contactati daca doriti sa purtam o discutie pentru o eventuala colaborare!

  APEL TELEFONIC (NON-STOP)